Crocantele
Sursa Crocantele
articol scris de miha blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Avem nevoie de:
* 200 g aluat foietaj
* 1 galbenus
* susan
* sare mare
Aluatul il intindem pe masa, daca e prea gros il mai intindem putin cu sucitorul.
Cu rola zimtatata taiem fasii de 2 cm latime si lungime dupa preferinta.
Fiecare fasie o ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte, presaram cu sare si susan. Apoi impletim fasiile, cate 2
sau cate 3.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Nu e o reteta deosebita, dar este o idee pentru ceva de crontanit :)) in fata televizorului sau pentru o prezentare "mai altfel".
Se pot combina o fasie cu susan, una cu mac. Sau una cu mac, una cu cascaval. Dupa cum va doriti. :)