contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cristina

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Update 22 februarie, email de la Cristina
"Da mai departe si salveaza o viata!

Nu, nu pot sa raman indiferenta!!! Ma luptam cu o nenorocita de insomnie si a trebuit sa dau drumul la televizor...si am nimerit pe Acasa Tv......in reluare, o emisiune ( "Povestiri...").....
Era Cristina ...isi povestea drama prin care trece.
Prima data a facut rost de bani, a facut transplantul.Fericita, a donat restul de bani altor bolnavi.
La scurt timp, primeste vestea ca un traznet:transplantul nu i-a reusit!!
Daca vrea sa traiasca, trebuie sa stranga din nou banii! Adica 80.000 de euro!!
A luat-o de la capat..Ne cere noua, tuturor, ajutorul.Cum sa ramanem indiferenti la asa ceva?! Dragi prieteni, oameni buni, sufletelor care aveti sansa sa fiti sanatosi, puneti mana pe telefon si donati cate 2 euro!
DOI EURO!!! sau 5 ! CINCI EURO!!!
Faceti asta nu o data, ci  de 2, de 3, de 4 ori...de cate ori puteti! Dar cel putin o data!
Multumiti-i lui Dumnezeu ca nu sunteti nevoiti sa va cereti viata inapoi si sa rugati, sa implorati niste straini sa va ajute sa traiti!
Sunt incoerenta, nu stiu ce o sa iasa din postul asta, dar sunt tulburata , as vrea atat de mult sa o ajutam! Nu va cere nimeni 80.000 de euro, dar dand fiecare cate putin, putem sa o salvam!!E cumplit sa existe sanse, dar sa fie conditionate de bani! E groaznic, ma uitam la bietii ei parinti si ma intrebam ce viata mai au ei cand stiu ca fata lor poate sa nu mai fie intr-o zi?!??
Ce poate fi mai cutremurator pentru un parinte??? Sa aiba un copil si sa nu poata sa faca nimic sa-i salveze viata?!?....Multi dintre voi aveti copii, ganditi-va ca ati fi in situatia lor si ca ati transmite mesaje disperate peste tot....Nu ati vrea ca oameni necunoscuti, cu suflet, sa va intinda  mana de ajutor?Ba da!
Atunci faceti ce ati vrea sa faca un strain pentru copilul vostru daca ar fi pe marginea prapastiei!!
DONATI!
PUNETI MANA PE TELEFON SI SUNATI!
Sunt sigura ca poate in fiecare zi cheltuiti bani aiurea, pe prostii.Abtineti-va pana pe 28 februarie, data limita a Cristinei, sa cheltuiti pe altceva decat pentru viata Cristinei!
Pe 2 martie, Cristina ar trebui sa faca transplantul...e limita maxima pana la care ea poate sa faca transplantul.Pe 28 februarie se inchid liniile telefonice.Daca nu va avea banii, nu va fi internata! Daca ii strange, viata ii e salvata!
Mai are 11 zile!
Eu ma cutremur, e ca o numaratoare inversa, e nedrept ca un tanar de doar 27 de ani sa treaca prin asa ceva! Cand ea ar trebui sa se bucure de viata, de iubire, de tot, sufera, e disperata, vrea sa traiasca !
Daca nu o ajutam, o avem pe constiinta! Nu se poate sa fim umani la toate prostiile din jurul nostru, sa ne intereseze aberatii, idiotenii, iar cand e vorba de o viata, sa ne prefacem ca nu vedem!
Telefonul Cristinei, pentru cine vrea sa ia legatura direct cu ea si sa o ajute: 0722.608.485

Numerele de la Romtelecom care ii vor salva viata:
0 900 900 652 - 2 euro
0 900 900 650 - 5 euro

sms la 879 - 2 euro (valabil pentru Cosmote, Orange, Vodafone)
Nu mai am putere sa mai scriu nimic, probabil ca acum urmeaza o noapte alba, sunt prea tulburata de ce am vazut la televizor.Am vazut o fata tanara care vrea sa traiasca.

 Cristina Dinu:

"Vreau sa ma vindec. Vreau sa revin acasa, vreau ca viata mea sa imi apartina din nou. Sigur ca am planuri mari, dar nu ma apuc sa promit nimic. Mi-am promis mie, stiu ca ma voi tine de cuvant.
Dar am nevoie de sansa! Am nevoie de viata!"