Creveti Trasi In Unt, Cu Lime Si Usturoi

articol scris de Silvia20 blog silvia-unaalta.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am ramas doar eu cu Raissa acasa, asa ca mi-am pregatit niste creveti foarte suculenti si aromati, care nu sunt pe gustul iubitului meu sot, asa ca profit de ei cand pleaca el cu treburi.
Foarte simplu : am incins 2 linguri de unt intr-o tigaie, si am prajit crevetii ( decongelati, decorticati) maxim 2 minute, nu i-am intors, dar am miscat tigaia astfel incet "valuri" de unt incins sa-i scalde si pe partea de sus:

apoi am turnat peste ei un dressing din zeama de lime, 3 catei de usturoi presati si patrunjel maruntit:

am stins focul, am presarat putina sare,am acoperit, si am lasat 5 minute sa se intrepatruna aromele.

i-am devorat cu nesat in 2 minute

au ramas doar coditele si amintirile ... :)

concluzia e ca I love shrimps! ;)))) pe seara incerc o paella, sa vedem ce iese ...