contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Creveti Cu Usturoi Si Cartofi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

foarte simplu dar atat de bun. asa e bucataria mediteraneeana. probabil de aia place atat de mult. totul dureaza cam 20 de minute.
pentru 2 portii fierbe 6-7 cartofi noi si mici cu tot cu coaja. cand s-au fiert ii tai in 4 si ii calesti putin intr-o tigaie cu ulei si 2-3 catei de usturoi tocati felii. scote pe o farfurie intinsa.
in aceeasi tigaie mai pune un strop de ulei, inca 2-3 catei de usturoi si o mana de patrunjel tocat.  ai grija patrunjelul in ulei incins face urat. pune peste repede si 20 de cozi de creveti decorticati deja. caleste 2 minute, nu mai mult. scoate-i pe farfurie.
separat fa un sos din 200 de grame de iaurt, patrunjel, 3-4 catei de usturoi, 2 linguri de ulei de masline extravirgin si sare.
alaturi e bine sa ai un sauvignon blanc bine racit.
diseara stiu ce vreau sa mananc :))

Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com