Creveti Cu Dulce-de-iute De La Radu Popovici
articol scris de naina blog nainakitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta aceasta este foarte simpla, ingredientul secret este Dulce-de-iute de la Radu Popovici.
Mai intai sa va spun ce este Dulce-de-iute, asta in caz ca inca nu ati auzit de el, este un condiment de la Radu Popovici, produs in serii mici chiar de el. Condimentele sunt naturale, nu contin coloranti sau conservanti, si nici potentatori de gust.
Daca vreti sa intelegeti mai bine despre ce vorbesc, puteti sa va comandati pe internet de pe pagina Dulce-de-iute ce produse vreti. Sigur nu veti regreta, eu una fiind foarte incantata de ele.
Acum sa va povestesc cum facem crevetii. Incepem prin a-i spala, iar apoi stergem cu prosoape de hartie. Peste ei punem cateva lingurite din sosul picant de la dulce-de-iute si lasam crevetii la frigider pentru 1 ora.
Se infig pe un bat de frigarui si se fac pe gratarul uns cu putin ulei si foarte incins. Se tin cca 4-5 minute pe fiecare parte.
Noi i-am servit cu orez si inca ceva sos picant.
Sosurile lui Radu sunt delicioase, poti sa le pui la orice mancare, dar poti sa le mananci si goale...:-)
Este si o parte negativa la aceste sosuri, dau dependenta....:-)