Crepes Au Chocolat
Sursa crepes au chocolat
articol scris de alison blog alison-trials.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
iata cum le-am facut eu:aseara am construit o crema gen ganache,din
200 gr smintina 12%grasime si
100 gr ciocolata 50%cacao
clasic,pe focul moale am tot invirtit in cratita cu smintina pina la topirea bucatelelor de ciocolata.la sfirsit am mai adaugat si o lingura cu pudra de roscove,culoarea era lesinata rau...
apoi am dat la rece,pina astazi,cind obosita fiind,am renuntat la alte planuri si mi-am zis ca o clatita cu ciocolata displace la putina lume,nu-i asa?
asa ca am spart
1 ou ,l-am amestecat cu aproximativ
150 gr faina,
50-75 ml apa minerala carbogazoasa,
25 ml de ulei,
2 pliculete de zahar vanilat
si-am facut 7 clatite ,pe care le-am umplut cu compozitia de cioco,in care adugasem si citiva fulgi de ovaz ...
un gust placut,amarui-vanilat-ciocolatos...pe mine nu m-a dezamagit,pe voi?