Crema Simpla De Avocado
Sursa Crema simpla de avocado

articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- avocado
- usturoi
- sare
- zeama de lamîie
- jalapeno(fac.)
Crema de avocado,o face fiecare in functie de gust.
La trei avocado de marime medie,
eu folosesc 3 catei mari de usturoi,
sucul de la o lamîie de marime medie,si sare dupa gust.
Cui îi place,poate adauga si un jalapeno.
Mie îmi place,dar cum Denise a "reînceput" sa-l manînce,
îl fac pe gustul ei...adica usturoiat si multa lamîie.
.jpg)
.jpg)
Maruntim usturoiul.Nu trebuie,dar eu asa fac.
.jpg)
Taiem un avocado pe jumatate,îndepartam sîmburele,
apoi se scoatem pulpa cu ajutorul unei linguri.
O punem peste usturoi si facem piure cu mixerul bat.
.jpg)
Stoarcem lamîie peste pasta de avocado.
.jpg)
Mixam mai departe,apoi adaugam si pulpa celui de-al 2-lea avocado,
saram,mai stoarcem ceva zeama de lamîie,mixam mai departe.
.jpg)
Continuam asa cu fiecare avocado.
Nu îi despicam pe toti deodata!
Daca e cald,si nu ne miscam destul de repede,
riscam sa avem o crema de o culoare...nu asa frumoasa.
Avocado oxideaza foarte repede,
de aceea adaugam dupa fiecare tura de pulpa,zeama de lamîie.
Acidicul citric împiedica oxidarea.
.jpg)
Eu ador crema asta.Este simpla,foarte gustoasa si "pufoasa".
Merge perfect cu pîine prajita,sau ca dip pentru legume,
pe crackers...etc.
.jpg)