contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crema Pasticcera

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrendiente:
4 galbenusuri
150 gr de zahar
50 gr amidon
1/2 litru de lapte
coaja de lamaie rasa
vanilie(un plic sau o fiola)
un praf de sare
Preparare:Laptele se pune la foc,cand aproape sa dea un clocot se stinge focul si se adauga esenta de vanilie.
Intr-un vas se pune zaharul,galbenusurile,coaja de lamaie,amidonul si praful de sare...

...si se amesteca bine...

...apoi se toarna laptele cald...

....si se amesteca bine dupa care se pune din nou la foc in oala in care ati incalzit laptele...

...se amesteca incontinuu pana da un clocot ....apoi se ia de pe foc,se lasa la racit,din cand in cand se mesteca sa nu faca "cocoloase"...
Crema,racita si gata pentru a fi folosita.Se pot umple bigne,eclere, etc...

Pofta buna!!!!!!



Articol recomandat de prajiturelecuretete.blogspot.com