Cremă De Ouă şi Pate De Ciuperci
articol scris de martisor blog spoonschallenge.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ouă fierte, muştar, ulei, unt sau maioneză, zeamă de lămâie, sare şi piper în blender şi asta-i toată socoteală. Ba, la urmă adaugi şi nişte ceapă verde. Pentru verificări, aruncaţi un ochi la easypeasy.
Pe domnul pate de ciuperci îl urmăream de multă vreme. După ce mi-am încheiat socotelile cu carnea, mi-a rămas gândul la pateul bun pe care îl făceam din ficăţei. Reţeta lor o furasem de pe GoodFood. Aşa că tare m-am bucurat când am descoperit că pot să fac aceeaşi minunăţie, ba chiar mai bună, din ciuperci.
Reţeta o găsiţi direct la Mazi. În plus faţă de ce-i acolo, eu am pus un vârf de 5 spices când am călit ciupercile. Truc furat de la reţeta cu ficăţei. Ah, şi am sărit peste brandy, în barul meu bate vântul... :)
Data viitoare o să încerc să pun şi nişte stafide, ca în altă reţetă de pe la Mazi... :)
Data viitoare o să încerc să pun şi nişte stafide, ca în altă reţetă de pe la Mazi... :)