contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crema De Conopida Cu Usturoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Aperitiv, gustare sau cum vreti sa o folositi aceasta crema de conopida cu usturoi este foarte buna! O pregatim rapid si o servim pe o felie de paine prajita…
Cei care tin post pot sa nu puna maioneza, vor freca conopida doar cu 3-4 linguri ulei de masline si 1/2 lingurita mustar.

INGREDIENTE:

1 kg conopida
4 linguri maioneza
4 catei usturoi zdrobiti
1/2 legatura marar
sare
piper
1 ceasca lapte

PREPARARE:

Conopida curata si desfacuta in buchetele o fierbem in apa cu sare, amestecata cu lapte, pana devine destul de moale pentru a fi facuta piure. Laptele l-am pus pentru a mentine conopida alba.

Cat timp se raceste conopida pregatim sosul amestecand iaurtul cu maioneza, sare, piper si marar tocat. Punem totul in robotul de bucatarie sau zdrobim conopida si o amestecam cu sosul facut separat.

Putem servi imediat, dar si mentinuta la rece cateva ore va fi mult mai buna!

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook