Crema De Branza Cu Ridichi
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Aperitiv, sau gustare, cu marea calitate de a se prepara rapid. Este gustoasa si o puteti servi cu paine sau biscuti sarati, puteti sa o puneti pe felii de castravete, sau tulpina de telina si rezultatul va fi absolut delicios!
INGREDIENTE:
200 g branza de vaci
1/4 lingurita boia de ardei dulce
1/4 lingurita sare
1 ceapa verde
1 ou fiert de consistenta tare
marar
2 – 3 ridichi taiate cubulete mici
ridichi pentru decor
PREPARARE:
Amestecam crema de branza cu boia de ardei, sare, albusul de ou tocat foarte marunt, ceapa tocata, galbenusul de ou.
Dupa ce se omgenizeaza compozitia adaugam ridichile si mararul tocate. Amestecam iar si punem compozitia 5-10 minute la frigider.
Dupa ce s-a racit putin putem sa o aranajam intr-un bol si, sa decoram cu felii de ridichi.
Daca o serviti la o masa cu prietenii puteti pune crema de branza pe biscuti sarati, pe felii de castravete sau tulpina de telina.
Pofta buna!