Crema De Branza Cu Legume
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Crema de branza cu legume proaspete alaturi, poate fi un aperitiv, un mic dejun sau o cina perfecta. Poate fi pusă pe paine prajita sau pe paine toast. E minunata cu branza de vaci proaspata, urda sau cu branza de capra.
Mod de preparare:
E simplu de facut. Nici nu am ce povesti. Se toaca ceapa si ustutoiul marunt. In branza de vaci scursa bine, se adauga smantana, untul moale si se mixeaza pana cand amestecul devine ca o crema. Se condimenteaza cu vegeta, piper, chimen pisat si boia de ardei dulce. Se adauga ceapa si usturoiul, se amesteca la mana. Se adauga patrunjelul si mararul tocate marunt. Mararul l-am pus, pentru ca mie imi place izul, dar de regula in combinatie cu chimen nu prea merge, ca-s amamndoua puternice. Crema se poate servi simpla sau cu garnitura de legume proaspete. Pofta buna!