Crema De Branza, 2
Sursa Crema de branza, 2
articol scris de OanaD blog http://retete-vechi-si-noi.blogspot.com/
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am avut-o pe masa de Craciun desi e un aperitiv nepretentios, dar foarte gustos si bine primit de musafiri.
Amestecul a constat dintr-o cutie de branza Ricotta, 250 g branza de vaci de la piata si 250 g de branza feta, omogenizate bine, apoi incorporata o ceapa mica taiata foarte marunt (de fapt eu am taiat-o in bucati mai mici pe care le-am trecut prin zdrobitorul de usturoi) si o jumatate de legatura de marar proaspat bine tocat. Dupa gust, se mai pot adauga condimente iuti.
Din aceasta cantitate am umplut cateva jumatati de rosii pe care le-am decorat sub forma de buburuze, cu ajutorul unor bucati de maslina, asezate pe foi de salata, iar la urma am ras cascaval peste tot platoul.
Ceea ce mi-a mai ramas, am pus intr-un vas si am modelat din masline negre si verzi doua "albine".
Amestecul a constat dintr-o cutie de branza Ricotta, 250 g branza de vaci de la piata si 250 g de branza feta, omogenizate bine, apoi incorporata o ceapa mica taiata foarte marunt (de fapt eu am taiat-o in bucati mai mici pe care le-am trecut prin zdrobitorul de usturoi) si o jumatate de legatura de marar proaspat bine tocat. Dupa gust, se mai pot adauga condimente iuti.
Din aceasta cantitate am umplut cateva jumatati de rosii pe care le-am decorat sub forma de buburuze, cu ajutorul unor bucati de maslina, asezate pe foi de salata, iar la urma am ras cascaval peste tot platoul.
Ceea ce mi-a mai ramas, am pus intr-un vas si am modelat din masline negre si verzi doua "albine".