contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crap Prajit

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Tabloul pescaresc complet :P
Ingrediente, tot ca si in cazul mujdeiului de usturoi..."la ochi" :P
- crap (sau un oricare alt peste)
- ulei
- faina
- sare
- piper, boia (optional)
- lamai
Mod de preparare:
Se curata pestele de solzi, de aripioare si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza bine (puteti sa il infasurati bine de tot in sare, caci pestele isi va "trage" exact atat cat are nevoie :P)
Se trec bucatile de peste prin faina (daca vreti, puteti amesteca faina cu piper si boia...e mai spicy asa :D) si se prajesc in ulei incins.
Se aduc la masa mujdeiul de usturoi, lamaile si mamaliga (in Banat nu se prea mananca mamaliga, asa ca noi i-am zis, din nou, pas :P)...si se mananca cu pofta mare!!!
La final, ii dam voie pestelui sa inoate-n vin, hihi...
...ce am mai prins si eu la pozat :)))

 


M-am bucurat foarte mult ca am nimerit un crap (de fapt, l-am ales chiar eu, si n-a fost doar unu', ci doi :P) nu foarte gras...ceea ce a facut sa fie foooarte bine si repede savurat :)))



Articol recomandat de savalaura.blogspot.com