contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crap La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ingrediente:
1 crap curatat, fara cap
6 ciuperci mari curatate si taiate in 4
2 rosii feliate fara seminte
6 cartofi taiati cubulete
4 catei usturoi pisati
Ulei masline
Vin alb
Busuioc
Rozmarin
Sare
Piper
Multumesc colegului meu Vali pentru sfaturi! Si il invit la o portie virtuala;))
Mod de pregatire:
Puneti cartofii intr-o tava, unsi cu ulei si sare.
Din 3 linguri de ulei de masline, sare, piper, busuioc si rozmarin, impreuna cu usturoiul pisat formati o pasta.


Crestati pestele pe ambele parti si introduceti pasta. Daca mai ramane sos, ungeti tot pestele cu acel amestec.
Asezati crapul pe cartofi, adaugati rosiile si ciupercile, turnati putin ulei, sare si o cana de vin.


Puneti totul la cuptor. Verificati sa nu ramana fara zeama si mai adaugati vin cand este nevoie.
Lasati 1 ora jumatate, daca este un crap mai mare, al meu a avut 1 kg jumatate. Decorati cu marar la servire si serviti cu lamaie.

Si mai aproape:





Articol recomandat de eileen-cuisine.blogspot.com