contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Crap La Cuptor Pe Pat De Cartofi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Crapul romanesc  de tip oglinda este mai dulce si mai gustos decit cel cu  multi solzi.Chiar daca este putin gras, la cuptor se topeste grasimea si se rumeneste carnea  asa ca  este deosebit de bun.
Un crap de  1 kg, la care i-am indepartat capul si coada  (din care fac un bors de peste nemaipomenit) , se curata, spala si condimenteaza si se lasa cam 1 ora sa ia  gust de condimente.
Intr-o tava  se  aranjeaza un  pat de cartofi , se  taie si o ceapa in patru si se pune printre cartofi, se condimenteaza cu  sare si piper si  deasupra se aseaza pestele . Se pune o jumatate de cana de apa, se pune folie de aluminiu deasupra si se da la cuptor , la foc tare. Dupa  20 de minute, se scoate folia de deasupra si se lasa in cuptor pina ce scade apa si pestele se rumeneste frumos.
Cu un mujdei de usturoi  alaturi, este o bunatate asa ca poftiti la masa !


Articol recomandat de danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com