Crap La Cuptor Cu Mirodenii
articol scris de sabina-madalina.blog blog sabina-madalina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru ca maine noi, crestinii, sarbatorim Floriile si avem dezlegare la peste, am ales o reteta delicioasa de peste.
Am cumparat de la pescarie un crap mare romanesc, l-am curatat de solzi, am pastrat capul pentru ciorba, iar restul l-am pregatit la cuptor scaldat in vin alb cu mirodenii. O nebunie ...ce mai! Iata si reteta ...
Am cumparat de la pescarie un crap mare romanesc, l-am curatat de solzi, am pastrat capul pentru ciorba, iar restul l-am pregatit la cuptor scaldat in vin alb cu mirodenii. O nebunie ...ce mai! Iata si reteta ...
Ingrediente:
- 1 crap marisor (dar sa-ncapa-n tava)
- cateva rosioare cherry
- 5 fire de rozmarin
- 250 ml vin alb
- ulei de masline
- sare, piper si boia