Crap In Sos Rosu Cu Usturoi
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 45 minute
Ingrediente
- 1 crap potrivit, curatat
- 500 ml bullion de rosii
- 100 ml vin alb
- 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa
- 2 linguri pesto rosso
- 1 lingurita zahar
- sare de mare
- 4 capatani de usturoi
- 2 ardei grasi galbeni, curatati si feliati
- 250 gr rosii cherry
Preparare
- Incinge cuptorul la 200˚C.Aseaza crapul intr-un vas termorezistent.
- Intr-un vas amesteca bulionul de rosii cu vinul, amidonul alimentar, pesto rosso, zahar si sare de mare dupa gust.Cuarata usturoiul desfacand capatanele de usturoi si luand pielita de pe catei.Umple pestele cu cativa catei de usturoi, cateva felii de ardei si cateva rosii cherry.Toarna deasupra compozitia cu bullion de rosii.Presara restul de usturoi, ardei si rosii.Da totul la copt 30 minute pana cand pestele s-a facut, iar sosul s-a ingrosat putin.