Crap Fitofag Cu Garnitura De Cartofi Natur
articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
O mancarica foarte, foarte usoara si delicioasa. Aveti nevoie de 5-6 bucati de crap fitofag, de 5 cartofi mari, cateva legume (eu am pus o mana din punga mix care contine morcovi, ceapa verde, ciuperci chinezesti), cinci capatani de usturoi, o ceapa mare rosie si un pahar de vin alb. Cartofii ii taiati cuburi, adaugati legumele si ceapa rosie taiata rotund. Le amestecati cu putina sare, pe deasupra turnati 2-3 linguri de ulei de masilne si le bagati la cuptor. Bucatile de fitofag se dau cu sare si se introduc la cuptor, circa 40 de minute la 200 de grade, pe gratarul al treilea de jos in sus. La jumatatea timpului de copt se scoate si se pune pe deasupra usturoiul, facut mujdei, si paharul de vin. Asa va arata la sfarsit. Si o bucatica Pofta buna!!!