Crap Cu Cartofi Noi In Punga, La Cuptor
articol scris de simonaworld blog Simona's World
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Tare mult ne mai place carnea sau legumele gatite in punga la cuptor. Amesteci toate cele cu condimentele care le doresti, inchizi punga, si pac cu ele la cuptor. Cat timp sta la cuptor, poti sa faci si ceva dulce...
Dar sa revenim la reteta, care nu stiu daca-i chiar reteta, dar este un bun pe care m-am gandit sa vi-l impartasesc si voua.
Ingrediente:
5
bucati crap
nucsoara
usturoi
praf
busuioc
sare
piper
zeama
de la o lamaie
ulei de
masline
1 kg
cartofi noi
sare
piper
boia
usturoi
praf
ulei de
masline
Bucatile
de peste condimentate le-am pus intr-o punga speciala ptr cuptor, iar cartofii
condimentati si ei in alta punga, intepand pungile din loc in loc cu o
scobitoare.
Am asezat punga cu cartofi intr-o tava si am bagat la cuptor, iar
dupa cca 15 minute am adaugat si punga cu pestele. Am mai lasat 20 minute, apoi
am rupt pungile in partea superioara, fara ca lichidul sa se verse in tava. Am
mai lasat 15 minute, apoi am oprit focul.