Cozonac Cu Branza Si Stafide
articol scris de bucatariadenysei blog 0 bucatariadenysei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
umplutura: 300 gr stafide, 500 gr branza dulce, 2 ou, gris, coaja de lamaie, zahar dupa gust
glazura: 2 linguri zahar, unt topit, zeama de lamaie
Mod de preparare:
Ingredientele de la aluat se amesteca si se framanta. Se lasa la dospit circa o ora. Pentru umplutura se amesteca ingredientele. Grisul se adauga daca e necesa ( daca e prea moale umplutura ).
Se imparte aluatul in 4 bucati, fiecare bucata se intinde destul de subtire dupa care se unge cu un sfert din umplutura si se ruleaza.
Fiecare se taie pe lungime pana la jumatate si apoi se impletesc .Se mai lasa la crescut 30 min,dupa care se coc .Pofta mare!
Reteta recomandata de bucatariadenysei.blogspot.com