Covrigi Cu Cas Si Chimen
Sursa Covrigi cu cas si chimen
articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 1 kg de faina
- 500 gr. margarina
- 2 oua
- sare
- branza
- 2 linguri bune de smantana
- Chimen
- drojdie
- cascaval
Mod de preparare:
Faina, margarina, ouale, branza, chimenul si drojdia(inmuiata in lapte) se amesteca, formand un aluat destul de moale care se framanta bine.Se pune sare dupa gust si se lasa aluatul la dospit cca.o ora. Dupa ce este dospit se intinde o foaie de 1/2 cm, se taie covrigeii cu forma. Se pun in tava de copt si peste ei se rade cascaval.Se lasa la cuptor pana se rumenesc. Cine vrea ii poate unge cu ou si apoi sa presare cascaval pe ei.