Cous-cous
Sursa Cous-cous
articol scris de Gatind cu Mira blog gatindcumira.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 1 pulpa de pui grasa
- 2 morcovi mari
- 1 ceapa medie
- 1 radacina patrunjel
- 200 gr cous-cous
- sare, piper
Mod de preparare:
Se spala pulpa si se pune la fiert intr-o oala cu aproximativ 1 litru jumatate de apa. Se curata legumele, se taie in sferturi si se adauga langa pulpa impreuna cu ceapa curatata si o lingurita de sare. Se lasa la fiert pana carnea se desprinde de pe os si legumele sunt moi. Se strecoara supa si se pune din nou la fiert impreuna cu cous-cous-ul. Se lasa aproximativ 10 minute la fiert, se acopera cu un capac si se mai lasa 10 minute sa se umfle cous-cous-ul. Sare si piper se pune dupa gust. Cous-cous-ul se serveste impreuna cu carnea si legumele fierte...pofta!
Nota:
Poza ii apartine Daianei care este fan cous-cous si intotdeauna il mananca cu placere...nu exista un mod mai placut sa o atragi cu o invitatie la masa decat asta :)) S-a hotarat sa faca si singura...a iesit bestial...eu mi-am dat seama din poza...ea dupa gust :))