Cous Cous Sau Cus-cus
articol scris de sweetgirlsrecipes.bl blog sweetgirlsrecipes.blogspot.com
De mult timp am vrut sa fac cous cous, cam de cand am fost prima data in Tunisia, prin 2004. De fapt am si incercat odata, dar nu mi-a iesit asa ca a fost si ultima data, pana acum.
Acum am gasit o reteta foarte buna, atat de buna incat dupa ce am facut-o o data saptamana asta, sotul meu a mai cerut si pe weekend inca o tura.
Mod preparare:
Puneti cous cous-ul intr-un vas si amestecand cu o furculita adaugati cele 4 L de apa. Lasati sa stea timp de 10 minute. Transferati cous cous-ul intr-o tigaie neaderenta (Tefal) si adaugati peste supa (nu toata deodata) si condimentele. Amestecati, luati de pe foc si lasati sa stea 3 minute acoperit. Puneti inapoi pe foc si adaugati untul, amestecati 3 minute, luati de pe foc si mai lasati sa stea acoperit inca 8 minute. E gata!!! Mai usor nu poate fii!
Puteti sa il serviti langa o friptura, pui la cuptor, cum am facut eu, sau cum l-am facut azi, langa frigarui la gratar.
Reteta recomandata de www.sweetgirlsrecipes.blogspot.com