Cous-cous Cu Pui
articol scris de pura_coriina blog cebucatarim.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
-300 grame cous-cous
-200 grame piept de pui
-o ceapa mica
-sare
-piper
-o lingura sos de rosii
-putin ulei
-300 grame cous-cous
-200 grame piept de pui
-o ceapa mica
-sare
-piper
-o lingura sos de rosii
-putin ulei
Ceapa se toaca marunt si si caleste in putin ulei. Cand devine usor transparenta se adauga carnea de pui taiata bucatele, si se frige 2-3 minute. Se adauga cus-cus-ul, sosul de rosii si condimente. Se completeaza cu apa sa treaca bine peste compozitie si se lasa la fiert pana cand pastele se fierb (nu foarte tare insa). La final se adauga patrunjel tocat marunt marunt si se serveste.
Pofta buna!