Coupelle Cu Crema De Portocala

articol scris de Lissa blog torturilelissei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Si sa va spun si pentru ce ocazie le-am facut ,pentru ca de azi Karina e soferita cu acte in regula,are carnet de conducere si e foarte bucuroasa dar emotiile mele sunt foarte mari cand ma gandesc la sosele.
...deci i-am facut o surpriza dulce pe cand a venit,se fac rapid ....o ora maxim cu crema cu tot.
Pentru 6 coupelle :
50 g unt moale (eu am folosit margarina rama la cub )
50 g zahar pudra,
40 g faina,
1 albus si jumatate,
un varf cutit sare.
Am mixat bine untul si zaharul ,am pus faina ,cacao ,sare si albusul asa nebatut ,am amestecat pana a devenit o compozitie cremoasa.
Pe hartia de copt se traseaza doua cercuri de 12 cm diam si se pune din compozitie cate o lg care se intinde cat cercul facut ,se dau la cuptor 5 minute ,se cunosc cand sunt gata ca nu mai sunt umede deasupra,am copt cate doua deoarece trebuie luate repede din tava ca sa nu se intareasca.



