Cotlete De Porc Marinate
Sursa Cotlete de porc marinate
articol scris de Didona157 blog aromele.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am cumpărat cotlete porționate, cu os, pentru că voiam să fac friptură la cuptor.
Le-am aplatizat puțin cu cuțitul, cum s-ar zice, și pe lat, și pe cant.
Apoi le-am pus la marinat într-un amestec de sos soya, ulei, un strop de miere, piper, praf de usturoi, praf de cimbru. Le-am dat la rece circa o oră.
Cînd le-am pus în tavă, le-am presărat și cu sare.
La dăm la cuptor, acoperite, ca să se pătrundă, în suc propriu. Spre final, le lăsăm descoperite și după caz, mai adaugăm cîte un pic de apă sau vin alb.
Avem grijă să fie foarte bine pătrunse și ușor rumenite.
Le servim, în principal, cu salate. Se înfulecă repede și uite-așa, iar am uitat de poza de final.
Rămâne pe data viitoare.