Cotlet De Porc La Tigaie
Sursa COTLET DE PORC LA TIGAIE
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cea mai simpla dintre retele de friptura poate deveni vedeta daca aveti grija sa ii faceti un aranajament frumos in farfurie.
INGREDIENTE:
pentru 6 persoane:
6 cotlete dezosate
sare
piper
cimbru uscat
ulei pentru prajit – cat sa acopere fundul tavii
PREPARARE:
Spalam carnea si o usucam cu un servet de bucatarie, apoi o condimentam cu sare, piper, cimbru. Tigaia cu ulei o lasam sa se incinga pe foc. Punem cotletele in uleiul fierbinte si il rumenim pe ambele parti, nu foarte mult timp pentru a nu se usca.
Putem pune putin unt cu usturoi pe cotlet. Il servim imediat cu garnitura de orez, brocoli, sau cartofi si cu o salata verde. Va propun sa beti un pahar de vin rosu, merge perfect cu cotletul acesta.
Pofta buna!