Cotlet De Porc A La Gradinar
articol scris de doinitzuk blog bucatariamoraritei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
A trecut mult timp de cand nu am mai venit cu ceva nou aici. Poate prea mult. Acum am reusit in sfarsit sa gasesc putin timp si sa postez reteta asta care m-a surprins in mod placut.
Ingrediente:
1 kg cotlet de prc
200 ml ulei
2 cepe
3 morcovi
200 g mazare verde din conserva
200 g fasole verde din conserva
2 linguri pasta de tomate
1 legatura patrunjel
sare
Am taiat cotletul in felii, l-am sarat si l-am pus intr-o cratita cu ulei pe care am acoperit-o bine ca sa fiarba inabusit. Am curatat ceapa si am pus-o peste cotlete. Am potrivit de sare si am lasat sa fiarba pana ce carnea a fost aproape gata. Am curatat morcovii si i-am taiat bastonase pe care le-am pus in tigaie peste ceapa. Cand au fost facuti morcovii am pus mazarea si fasolea scurse de zeama. Daca a fost cazul am mai adaugat putin sare in sos iar dupa 10 minute in care s-au imprietenit am pus pasta de tomate si am mai lasat la foc mic pentru 5 minute. Am servit cu patrunjel proaspat tocat deasupra.