contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cosulete De Foietaj Cu Salata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


500g foietaj
2 conserve ciuperci
1 ou
1 lingura lapte
2 catei usturoi
maioneza
sare, piper
mac
patrunjel verde.
-Intindem foaia de foietaj si cu ajutorul unui pahar, taiem forme rotunde. Jumatate le lasam asa, iar la cealalta jumatate, facem cate o gaura in mijloc cu ajutorul unui alt pahar mai mic.
-Separam albusul de galbenus, iar galbenusul il amestecam cu 1 lingura de lapte.
-Batem albusul cu furculita usor, pana se desprinde si ungem marginile formelor rotunde, fara gaura in mijloc. Pe fiecare forma, suprapunem cate o forma cu gaura, ungem cu galbenus+lapte, presaram putin mac si bagam la cuptorul preincalzit la 180C.
-Din cand in cand deschidem usa la cuptor si cu o furculita intepam in mijlocul fiecarui cosulet, ca sa nu se umfle prea tare in mijloc.
-Lasam sa se rumeneasca frumos apoi scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca.
-Intre timp preparam salata de ciuperci, apoi umplem fiecare cosulet.
-Ornam cu putin piper si cate o frunzulita de patrunjel verde.
-E minunat atat la gust cat si la aspect!

Articol recomandat de meosiris.blogspot.com