Cosulete Cu Crema De Branza Si Ceapa Verde ...by Adriana
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
mal
Imi place aluatul sfaramicios al cosuletelor si forma lor de aceea am hotarat sa le transform in aperitiv. Asadar...din ingredientele urmatoare:
1 cana de untura (250ml) , 4 linguri de smantana fermentata, 2 oua , o lingurita bicarbonat pe care am stins-o cu otet de nuci , jumatate de lingurita de sare si 600-700g faina am facut un aluat
pe care l-am lasat sa se odihneasca peste o ora.
Apoi l-am asezat in forma de cosulete pe hartie de muffins
...si l-am dat la copt in cuptorul incins la 180* cca 25-30 min (pe verificate)
Din branza feta-250 g, cas de oaie proaspat -250g ...si ceapa verde-1 legatura, tocata marunt, am facut o crema pe care am asezat-o in cosulete cu posul...
... rezultand ceea ce se vede in poze:)
Am servit cosuletele aperitiv langa salata verde "umpluta" tot cu crema de branza , ridichi si rosii.
Aceasta reteta a luat fiinta in data de 7 Mai 2010...si sper sa dainuie cat mai mult. Eu o s-o prepar de cate ori am ocazia, deoarece e foarte gustoasa ,"de efect" :)...si ieftina ;)