Cosulete Aperitiv Cu Branza Si Sfecla Rosie
articol scris de Sara Mik blog culoriledinfarfurie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Zilele trecute cand am facut Salata de sfecla rosie si portocale, de la sfecla rosie taiata si lasata putin la scurs, a rezultat un suc minunat care era pacat sa nu-l folosesc la ceva. Si la fel ca si reteta de Cosulete aperitiv cu Salata de boeuf, de data aceasta am umplut niste cosuletele cu o Crema de branza, pe care de regula o avem mai mereu in frigider, adaugand sucul de sfecla. A iesit ce vedeti.
Ingrediente:
* 12 foi de placinta
* 200 g crema de branza
* 100 ml smantana
* 3-4 linguri de suc de sfecla rosie
* 3-4 rosii uscate * masline
* uleiul de masline * cimbru
* sare * piper
Medul de preparare:
Pentru cosuletele din foile de placinta, gasiti medota AICI. Umplutura din crema de branza este foarte simpla. Se amesteca cu mixerul, branza, smantana, sucul de sfecla, sare, piper si cimbru. Se umplu cosuletetle si orneaza cu rosii uscate si masline tocate marunt. Sunt aperitive de efect si se fac rapid.