Cosulete Aperitiv Cu Branza, Masline Si Ciuperci
articol scris de lalea-2006 blog adnas54.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
400 gr. foietaj
250 gr. branza dulce
150 gr. branza sarata
100 gr.masline feliate
100 gr. cascaval ras
1 ou
3-4 linguri de smantana
sare, piper
boia dulce
verdeata
400 gr. foietaj
250 gr. branza dulce
150 gr. branza sarata
100 gr.masline feliate
100 gr. cascaval ras
1 ou
3-4 linguri de smantana
sare, piper
boia dulce
verdeata
Mod de preparare:
Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.
Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.
Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri. Acestea se aseaza prin presare in formele mici de tarte. Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme.
Se pot servi si calde si reci. Pofta buna!