contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cosulet Cu Flori

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Cosuletul si floricelele sunt din pasta de lapte praf ,un mic cadou pentru Alexandra ,fata surorii mele care prefera pasta de lapte praf in locul celei de zahar.
Se poate face la fel de bine si din pasta de zahar.
Pe un pahar intors cu gura in jos ,am pus o folie de celofan ,apoi am taiat o fasie lata din pasta cam de 5 cm si am pus in jurul paharului ,am pus un capac deasupra si am apasat cu o lingurita ca sa se lipeasca,se lasa sa se intareasca ,eu am lasat 30 min. pentru ca am avut foarte putin timp la dispozitie ...as fi putut face cosuletul mult mai frumos daca nu ma grabeam ,dar am reusit sa fac si poze ,poate cineva doreste sa faca cosuletul ca sa-l dea cadou ,sau merge chiar pus pe tort...se poate face mai mare sau mai mic.
In bucata de pasta ce am folosit-o pentru forma cosuletului,am pus putina cacao ...
apoi am intors paharul si am pus betisoare peste tot ,asa cum se vede cu putina distanta intre ele si lipite cu putin sirop de zahar.
Pe marginea de sus ,alte betisoare indoite de jur imprejur ....cred ca pozele vorbesc singure si nu mai e nevoie de explicatii amanuntite.
Se pune randul al doilea ...
....si asa pana jos, cate intra.
Am scos si paharul pentru ca era deja destul de tare cosuletul.
In el am pus o bucatica de poliestiren invelit in folie ,apoi am implantat flori .
Cateva bilute in partea de jos pentru a face terminatie cosuletului,o fundita si cativa fluturasi si gata ...se poate face mult mai bogat si cu diferite flori.






Articol recomandat de torturilelissei.blogspot.com