Costițe De Porc Dulci-picante
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
costițe de porc
2 linguri miere
1 ardei iute
1 lingură sos de roșii
1 linguriță muștar
1 lingură boia de ardei iute
1 ceapă
3 căței de usturoi
300 ml suc de mere
sare, piper
Mod de preparare:
De pe spatele costițelor se îndepărtează pielița. Din miere, sosul de roșii , muștarul, boiaua, ardeiul iute , ceapă și usturoi ,toate tocate se face o pastă care se asezonează cu sare și piper apoi se întinde peste costițe și se lasă la rece câteva ore.
După ce au stat la rece se pun în tavă impreună cu sucul de mere( eu am avut proaspăt stors , neîndulcit.Se poate folosi și din cel cumpărat) se mai adaugă sare, piper și se dă la cuptorul încins , la foc mic pentru 1 oră și jumătate.
Le-am servit cu cartofi natur peste care am pus sos din tavă.
Poftă bună!