Ingrediente pentru blat: 3 oua,150 g de zahar, 230 g faina, 150 ml ulei, 1 lingurita de praf de copt, 40 ml visinata.
Ingrediente pentru budinca de ciocolata: 3 galbenusuri, 3 linguri de zahar, 170 ml lapte, 2 linguri amidon (faina), 80 g unt nesarat, esenta de vanilie.
Ingrediente pentru glazura de ciocolata: 1 + 1/2 linguri de apa, 4 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 50 g unt
Blatul:
Batem cu mixerul ouale si zaharul pana se face ca o crema. Adaugam uleiul putin cate putin, apoi adaugam visinata.

Faina o amestecam cu praful de copt si o punem in compozitie. Amestecam bine.
Ungem cu unt forma si o tapetam cu faina, dupa care turnam compozitia. Incingem cuptorul la 180 grade si coacem blatul cca 30 minute.

Dupa ce se coace se lasa sa se raceasca bine in forma (ca sa nu se rupa blatul cand il scoatem) apoi se taie in 2 pe orizont
ala si se pune budinca de ciocolata.
Budinca de ciocolata:
Cele 3 galbenusuri le amestecam intr-o cratita cu amidon, zahar si lapte pe care il adaugam putin cate putin. Punem cratita pe foc si amestecam pana cand obtinem o crema consistenta ca o budinca.Luam de pe foc crema si o lasam sa se raceasca.Untul il faramam cu frurculita bine si il amestecam cu compozitia de crema-budinca pregatita peste care punem esenta de vanilie.
Glazura de ciocolata:
Punem apa, zaharul si cacaoa sa se topeasca pe foc, amestecand continuu. Luam de pe foc si adaugam untul faramitat cu o furculita si amestecam pana se topeste, apoi lasam sa se raceasca inainte de a glazura coronita.
Pe deasupra decoram cu bombonele colorate gen cip.
