Cornuri Moi Cu Ciocolata
Sursa Cornuri moi cu ciocolata

articol scris de Lissa blog torturilelissei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Reteta de forumul culinar.ro ,pusa de catre Luciana.
Ingrediente:
500-550g faina,250 ml lapte cald,2 lg pline cu miere,25 g unt topit,1 lingurita rasa de sare ,1 plic drojdie uscata (eu am inlocuit drojdia uscata cu 1 cubulet de 25 g drojdie )
ca si aroma am mai adaugat coaja de portocala .
Drojdia se dizolva in lapte cald,nu puneti tot laptele de la inceput ,mai bine se mai adauga pe parcurs in timp ce framantati , poate nu trebuie chiar tot ,depinde de faina .
Intr-un bol se pune faina ,apoi restul ingredientelor si drojdia cu laptele caldut ,se framanta aluatul bine de tot,daca e lipicios se mai adauga putina faina ,apoi se lasa la crescut pana-si dubleaza volumul.