contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cornuri Din Aluat De Paine Cu Branza De Capra Si Dulceata De Ceapa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
mal

Am obiceiul sa coc paine in casa. Paine fara framantare ;)
 (linkul o sa va duca la reteta :  )
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2010/03/paine-alba-rotundaby-adriana.html
 Deseori rup cate o bucatica din aluat si o intrebuintez la cu totul altceva, ca sa nu ma plictisesc pana creste painea .
Ieri am facut cornuri umplute cu branza de capra & brie , salam uscat frantuzesc  si dulceata de ceapa.
Cum va spun , am rupt putin  aluat ( initial am facut aluat din 800 g de faina, sa zicem ca am folosit cam jumatate pentru cornuri. va spun asta ca sa va faceti o idee.   ) si l-am intins intr-o foaie rotunda.
L-am impartit in opt...

mi-am pregatit umplutura : branza de capra si salam uscat frantuzesc

am scos din frigider o cutie cu dulceata de ceapa- mereu am rezerve ;)
 (linkul va duce catre reteta ;)  )
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.ro/2013/02/dulceata-de-ceapa-rosie-cu-aroma-de.html

am pus umplutura pe bucatile de aluat



am rulat incepand cu partea  lata ...

Cornurile astfel obtinute le-am asezat in tava pe hartie de copt unsa cu ulei .
Le-am uns si pe acestea cu ulei, apoi le-am presarat cu sare de mare/ piper negru/ oregano / chimen.
Le-am lasat sa mai creasca in tava cca 20 de minute, apoi le-am copt la 190*  cca 30 de minute.

Tare ne-au mai placut. :)
Au fost minunate. N-au avut viata prea lunga , rezistand eroic doar sedintei foto :).

FITI BINECUVANTATI ! :*