Cornuri Cu Rulada De Pui Si Mozzarella
articol scris de mariette blog carteacuretete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din :
260 ml lapte caldut
120 ml apa
60 ml ulei de masline
o lingurita sare
7 g drojdie uscata
o lingurita miere
600 g faina
Drojdia se dizolva in putin lapte caldut si miere,se lasa vreo 10 min ...Se pun ingredientele in masina ,in ordinea specificata de producator:),se obtine un aluat super:
Se imparte in trei:
Una dintre bile am pus-o ,din nou,in masina de paine cu 2-3 linguri ketchup,am pornit masina pe programul scurt 15 min(am mai adaugat putina faina!)
Fiecare dintre cele trei bine,impartite in trei,se intind cu sucitorul discuri,aproximativ egale,se pune disc alb,se unge cu unt topit,disc rosu,unt ,oregano si disc alb:
Umplutura:
180 g rulada din piept de pui
200 g mozzarella
ketchup
Se impacheteaza cornurile,se pun in tava pe hartie de copt,se lasa vreo 15 min se ung (unt topit)si se coc 15-20 min ,in cuptorul preincalzit la 200 grade.