contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cornulete Fragede Cu Nuca De Cocos

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


pt aluat
1 kg faina
300ml lapte
200ml ulei
3 oua
6 linguri zahar
25g drojdie
1 plic praf de copt
coaja la doua lamai
esenta de rom
cacao
1 plic zahar vanilat
1 varf de cutit de sare
pt sirop:
se fierbe:
1 1/2 cana zahar
1/3 cana apa
200g nuca cocos, nuca
se face o maia din drojdie lapte caldut, o lingura de zahar, 100g faina
se lasa 10 minute la crescut
faina se cerne, se pune intr-un lighean, se toarna maiaua, se dauga uleiul, ouale batute, sarea, restul de zahar si praful de copt si se framanta un aluat
se imparte in trei, o treime se framanta cu cacao si esenta de rom, restul de aluat se framanta cu coaja de lamaie si zaharul vanilat, apoi se lasa la crescut o ora si jumatate
dupa ce a crescut se imparte fiecare in opt bile, se suprapune o bila neagra peste un alba, se intinde o foaie rotunda subtire de 3 mm si se modeleaza cornulete
se lasa 20 minute la crescut in tava apoi se coc in cuptorul incinsa bine
cornuletele caldute se dau prin sirop apoi prin nuca cocos


 

 





Articol recomandat de dianacakes.blogspot.com