contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cornulete Cu Rahat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

100 g unt topit
100 g smantana
1/4 lingurita bicarbonat (praf de copt) stinsa cu o lingurita otet
250 g faina

PREPARARE:

Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat neted. Il dam la frigider pentru o ora.

Intindem o foaie subtire de 2 mm, taiem patrate, apoi patratele le taiem pe o diagonala. Umplem triunghirile formate cu gem, rahat sau crema de nuca, sau gem si nuca macinata, apoi rulam de la baza triunghiului catre varf si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Vom coace cornuletele in cuptorul preancalzit la 170°C timp de 15 – 18 minute. Cand le scoatem din cuptor le rostogolim prin zahar pudra apoi le punem pe un platou.

Le servim cand se racesc.
Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro