Cornulete Cu Rahat
Sursa CORNULETE CU RAHAT
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
100 g unt topit
100 g smantana
1/4 lingurita bicarbonat (praf de copt) stinsa cu o lingurita otet
250 g faina
PREPARARE:
Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat neted. Il dam la frigider pentru o ora.
Intindem o foaie subtire de 2 mm, taiem patrate, apoi patratele le taiem pe o diagonala. Umplem triunghirile formate cu gem, rahat sau crema de nuca, sau gem si nuca macinata, apoi rulam de la baza triunghiului catre varf si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.
Vom coace cornuletele in cuptorul preancalzit la 170°C timp de 15 – 18 minute. Cand le scoatem din cuptor le rostogolim prin zahar pudra apoi le punem pe un platou.
Le servim cand se racesc.
Pofta buna!