Cornulete Cu Nuca
Sursa Cornulete cu nuca

articol scris de basileios blog vasilebuzea.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Foaia:100g smântână,
100g unt,
100g grăsime,
2 gălbenușuri,
25g drojdie,
un praf de sare și
faina cat cuprinde (aproximativ 500g).
Umplutura:200g nuci,
o mana de stafide,
1lingura cacao,
2 albușuri bătute spuma,
zahar cat dorim noi sa fie de dulci.
Se frământă ingredientele de la aluat pana nu se mai lipesc de mâini și nici de pereții vasului.
Se lasă 15-20 minute sa se odihnească timp în care facem umplutura.
Se pun într-o tava neunsa, la cuptorul preîncălzit și se coc la foc potrivit cam 20 de minute.
Se scot din tava când sunt ușor rumenite și se pun pe platou.
Pot fi servite simple sau pudrate cu zahar vanilat. Sunt delicioase!