contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cornulete Cu Mere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente
Aluat: 1/2 ulei, 350 ml bors, un praf de copt, faina cat cuprinde.
Umplutura: 1 kg de mere dulci, 1 cana cu zahar, scortisoara, ulei, zahar vanilat pentru pudra.

Mod de preparare
Dizolva praful de copt in bors, apoi toarna uleiul si amesteca bine. Pune faina in ploaie si amesteca, pana obtii un aluat taricel. Lasa-l sa se odihneasca.
Umplutura: taie merele cubulete, apoi pune-le pe foc cu zahar si scortisoara. Lasa sa scada, amestecand continuu. Intinde aluatul, taie cercuri, pune umplutura, inchide "plicul". Da cornurile la cuptor, la foc mic.



Articol recomandat de retetevegetale.blogspot.com