Cornuleţe Cu Gem
Sursa Cornuleţe cu gem
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Din nou ceva simplu, bun, invatat de la cumnata-mea :)
Ingrediente: 1 pahar cu bors de putina ;)
1 pahar ulei,
un praf de sare,
faina cat cuprinde.
Daca aveti chef de rasucit cornulete fara numar :) folositi un pahar mai mare; eu am folosit o ceasca, de cca 100 ml.
Am amestecat ingredientele, adaugand faina pana mi-a iesit un aluat numai bun de intins; am intins foi, le-am decupat dupa o farfurie, am impartit foaia in 8, am pus pe fiecare cornulet cate putin magiun (daca aveti, puneti si putina nuca macinata), am rulat cornuletele si le-am copt in cuptorul preincalzit. Pana au inceput a se rumeni usor.
Calde le-am pudrat cu zahar pudra.