contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cornulete Cu Ciocolata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Dificultate : redusa

Timp de preparare : 1 ora

Ingrediente

  • 800 gr aluat frantuzesc congelat, decongelat
  • 1 ou batut cu 2 linguri de lapte
  • zahar candel

Pentru umplutura

  • 120 gr caramele, sfaramitate
  • 70 gr fulgi de migdale, usor prajiti
  • 120 gr bomboane Kinder
  • 120 gr bomboane M&M’s cu arahide
  • 100 gr ciocolata cu alune de padure, usor topita

 

Preparare

  1. Se incinge cuptorul la 200C.Se tapeteaza cu foie de copt 2 tavi.
  2. Intr-un blender, se mixeaza toate ingredientele pentru umplutura pana cand se va obine o compozitie legata.Aluatul se intinde apoi se taie in triunghiuri.Se imparte umplutura pe latura mai mare a fiecarui triunghi si se ruleaza spre varful opus.Se aseza cornurile in tava,se ung cu ou apoi se presara cu zahar candel.Se dau la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.






Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com