Cornulete Cu Ciocolata
Sursa Cornulete cu ciocolata
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 1 ora
Ingrediente
- 800 gr aluat frantuzesc congelat, decongelat
- 1 ou batut cu 2 linguri de lapte
- zahar candel
Pentru umplutura
- 120 gr caramele, sfaramitate
- 70 gr fulgi de migdale, usor prajiti
- 120 gr bomboane Kinder
- 120 gr bomboane M&M’s cu arahide
- 100 gr ciocolata cu alune de padure, usor topita
Preparare
- Se incinge cuptorul la 200⁰C.Se tapeteaza cu foie de copt 2 tavi.
- Intr-un blender, se mixeaza toate ingredientele pentru umplutura pana cand se va obine o compozitie legata.Aluatul se intinde apoi se taie in triunghiuri.Se imparte umplutura pe latura mai mare a fiecarui triunghi si se ruleaza spre varful opus.Se aseza cornurile in tava,se ung cu ou apoi se presara cu zahar candel.Se dau la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.