Cordon Haiducesc
Sursa Cordon haiducesc
articol scris de mihaela2289 blog specialitaticulinare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
-600 gr.piept de pui
-200 gr. castraveti in otet
-50 gr. cascaval
-2 oua
-50 gr.smantana
-100 gr pesmet
-200 ml. ulei
-20 gr. concentrat de supa
-4 gr praf de usturoi
-2 gr piper
-2 gr boia dulce
Mod de preparare:
1. Pieptul de pui se curata de pielite, se transeaza ca pentru friptura , apoi se bate cu ciocanul de snitele.
2. Fiecare snitel se condimenteaza cu concentrat de supa , piper si boia , desupra fiecaruia se pune cate un castravecior, apoi se rade cascaval si se ruleaza inchizand si capetele.
3. Rulourile se trec prin pesmet si ou batut, apoi iar prin pesmet, imbracand bine preparatul.uleiul se pune intr-o tigaie, iar cand acesta este incins se pun rulourile, rumenindu-le bine pe toate partile.
4. Smantana se amesteca cu praful de usturoisi se toarna deasupra preparatului in momentul servirii.