Cordon Bleu
Sursa Cordon bleu
articol scris de habet blog culinarecufeteistete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sa trecem la treaba !!!!
Pentru aceste minunate rulade ne trebuie:
2 buc piept pui
8 bastonase cascaval..citeste toata reteta
4 oua , faina
piper ,sare, praf usturoi
16 feliute de kaizer afumat
250 gr fulgi porumb
Se portioneaza fiecare piept de pui in 4 bucati.
Se fragezesc cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.
Pe fiecare bucata de pui, se pun 2 feliute subtiri de kaizer afumat, un batonas de cascaval, apoi se ruleaza strans.
Pentru un finisaj frumos al ruladelor , prindeti cu scobitori.
Apoi , fulgi de porumb ii zdrobiti si ii puneti intr-o farfurie,
In alta farfurie, puneti faina, iar in alta bateti ouale, cu sare, piper, si un vf de praf de usturoi.
Dati rulourile, cu grija, prima data prin ou, apoi faina, iar ou, apoi prin fulgi, si puneti-le la prajit intr=o tigaie in care ati infiebantat ulei, la foc mic, pana se auresc frumos.
Lasati la scurs si racit, pe servetele, apoi taiati felii.
Pofta buna!!!!