Cordon Bleu
Sursa Cordon bleu
articol scris de OanaD blog http://retete-vechi-si-noi.blogspot.com/
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Concurs Delimano cu sute de premii care dureaza cateva luni!!! Inscrie-te si tu! Nu-ti trebuie decat o reteta de orice fel de mancare si o poza! Bafta!
================================================== Cordon Bleu este unul din felurile mele de mancare preferate, dar de facut e prima data cand fac. Imi place foarte mult varianta de restaurant, in schimb.
Am folosit 2 bucati de piept de pui, sunca afumata, cascaval, condimente, ulei.
Pieptul de pui l-am batut cu ciocanul de carne pana cand a devenit alungit.
Am dat condimente, apoi pe fiecare bucata de piept am pus cate doua felii de sunca afumata subtire taiate si cateva fâşii de cascaval. Am rulat bine si am prins capetele cu scobitori.
Mie mi-au iesit rulourile de Cordon bleu ceva mai mici, pentru ca voiam sa fiu sigura ca nu raman crude la mijloc (am avut o experienta neplacuta la restaurant cu un Cordon bleu complet crud in interior!!). Apoi le-am pus la prajit in tigaia cu ulei. Nu-mi place crusta de faina de pe deasupra, de aceea nu am dat rulourile prin nimic inainte de a le praji.
Dupa care am servit cu piure de cartofi si muraturi.
Pofta buna! :)