contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cordon Bleu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Astazi va prezint un preparat mai aparte. De ce aparte? Pentru ca bucatarul responsabil de realizarea lui n-a fost nimeni altul decat sotiorul meu :)
Eu m-am ocupat de realizarea fotografiilor.
 Bucatareala s-a petrecut spre seara, asa ca scuzati calitatea pozelor.



INGREDIENTE:

  • 4 felii de piept de curcan
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cascaval
  • 2 oua
  • pesmet si faina
  • condimente (sare, piper)
  
Feliile de carnita se bat cu ciocanul de carne pana se uniformizeaza.

Deasupra se aseaza o felie de sunca
si una-doua de cascaval.
Se ruleaza frumos...
si se prinde cu scobitori.
Rulada obtinuta se trece prin faina, apoi prin ou batut iar in final prin pesmet.
Se prajeste in ulei in abundenta, la foc mic, pana se rumeste de jur imprejur.

Se serveste cu o garnitura dupa preferinta...
preferata noastra fiind o portie de cartofi prajiti, taiati mai grosieri.

Pofta buna va doresc!

Se condimenteaza.
RozBonBon