Cordon Bleu
Sursa Cordon bleu
articol scris de retete-roz.blogspot. blog retete-roz.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Astazi va prezint un preparat mai aparte. De ce aparte? Pentru ca bucatarul responsabil de realizarea lui n-a fost nimeni altul decat sotiorul meu :)
Eu m-am ocupat de realizarea fotografiilor.
Bucatareala s-a petrecut spre seara, asa ca scuzati calitatea pozelor.
INGREDIENTE:
- 4 felii de piept de curcan
- 4 felii de sunca
- 4 felii de cascaval
- 2 oua
- pesmet si faina
- condimente (sare, piper)
Feliile de carnita se bat cu ciocanul de carne pana se uniformizeaza.
Deasupra se aseaza o felie de sunca
si una-doua de cascaval.
Se ruleaza frumos...
si se prinde cu scobitori.
Rulada obtinuta se trece prin faina, apoi prin ou batut iar in final prin pesmet.
Se prajeste in ulei in abundenta, la foc mic, pana se rumeste de jur imprejur.
Se serveste cu o garnitura dupa preferinta...
preferata noastra fiind o portie de cartofi prajiti, taiati mai grosieri.
Pofta buna va doresc!
Se condimenteaza.
RozBonBon