contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cordon Bleu De Curcan

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
un piept de curcan, 200 gr caşcaval, 2 ouă, făină, pesmet, sare, piper, ulei pentru prăjit.


Mod de preparare:

 Se spală carnea, se taie felii cam de grosimea degetului mic, se bate cu ciocanul de carne şi se condimentează cu sare şi piper pe ambele părţi. 

 Caşcavalul se taie felii de grosime potrivită. 

 Pe o jumătate de felie de piept de curcan se aşează una sau două felii de caşcaval şi se acoperă cu jumătatea de carne rămasă. 

 Se fixează la margini cu scobitori astfel încât se obţine o perniţă de carne umplută cu caşcaval.

 Ouăle se sparg într-o farfurie, se presară puţină sare şi 

 se bat cu ajutorul unei furculiţe ca pentru omletă. 

 Perniţele de carne se trec succesiv pe toate părţile prin făină, 

 ou şi pesmet, 

 apoi se pun la prăjit într-o tigaie, în ulei încins,

 la foc mic, pe ambele părţi 

 până se rumenesc. 

 Se scot pe o farfurie cu şerveţele pentru a absorbi excesul de ulei.

 Se servesc calde cu garnitură de cartofi prăjiţi şi ketchup.

Poftă bună!